Reportage bij Vermeulen IM

In het kader van een reportage voor Regio15.nl zijn afgelopen periode enkele foto’s gemaakt bij inzetten van de Vermeulen Groep op wegen in beheer bij Rijkswaterstaat.

Voor deze reportage ben ik enkele dagen meegeweest met de IM-ploeg van de Vermeulen Groep om een goed beeld te krijgen van wat deze mensen op de weg doen, maar ook meemaken. Als er iets opvalt, is hoe gevaarlijk het werk van deze mensen is. Niet per se door eigen handelen, maar voornamelijk door handelen van weggebruikers.

Het negeren van rode kruizen is een dagelijkse happening; meerdere Rijkswaterstaat-voertuigen, botsabsorbers maar ook wegwerkers (!) zijn afgelopen tijd aangereden naar aanleiding van het negeren van een rood kruis.

De volledige reportage staat nu online bij Regio15.nl. Onder ‘reportages’ is de link naar ‘Vermeulen IM‘ te vinden.

IMG_3685 IMG_3706 IMG_3725 IMG_3958 IMG_3983