Gat in asfalt A12 zorgt voor vertraging

KOP_0857Een gat in het asfalt op de A12 richting Den Haag bij Gouda heeft donderdagmiddag voor file gezorgd, net voor de splitsing naar de A20. Doordat eerder in het jaar geplaatst koud asfalt er ‘uitgereden’ is door het verkeer, was het noodzakelijk een spoedreparatie te doen, omdat de situatie niet meer veilig was.

Rijkswaterstaat heeft hiertoe direct een afzetting laten plaatsen, en heeft bij aannemersbedrijf Vermeulen een verzoek ingediend om het gat zo spoedig mogelijk te repareren. Hiertoe heeft het bedrijf onder andere de afzetting, de frees, reparatie en de asfaltering geleverd.

Omdat de rechter rijstrook afgesloten was, zorgde dit voor veel vertraging van automobilisten die de A12 wilden verlaten en zo de A20 op wilden rijden. Even voor vijf uur was het gat gerepareerd en afgekoeld, waarna de afzetting opgeruimd en opgeheven werd.

IMG_3848 IMG_0857 IMG_3853 IMG_3856 IMG_3866 IMG_3874 IMG_3871