Nuclear Security Summit in Den Haag

KOP_0974

Op maandag 24 en dinsdag 25 wordt er in het World Forum een groot overleg gehouden tussen ruim 50 wereldleiders met als onderwerp de wereldwijde bestrijding van terrorisme.Dit houdt in dat rondom het World Forum aan de Johan de Wittlaan een groot gebied hermetisch is afgesloten in verband met de veiligheid. In de omgeving is het tevens verboden om een auto, motor of zelfs fiets te parkeren.

Wegen rondom het NSS-gebied zijn autoluw, zoals de Johan de Wittlaan, President Kennedylaan, Scheveningseweg, Professor B. M. Teldersweg en het Hubertusviaduct. Ook de wegen tussen diverse luchthavens en het conferentiegebied in Den Haag zijn (tijdelijk) afgesloten voor het vervoer van de delegatie’s. Dan valt te denken aan de A4, A12, A13, N14, A44 en de N44.