Zeer grote brand treft woningen op de Beeklaan

KOP_1809Een grote brand heeft dinsdagavond enkele woningen aan de Beeklaan volledig verwoest. Toen de brandweer even voor middernacht werd gealarmeerd troffen zij een huizenblok aan, waarvan de bovenste woonlaag volledig in brand stond. Direct werden woningen ontruimd om te voorkomen dat er eventueel nog mensen in de woningen zouden zijn.

Ondanks de grootschalige inzet van de brandweer is een groot deel van de woningen verwoest. Tijdens de brandbestrijding heeft een bewoner zich gemeld bij het politiebureau, waarbij hij aangaf de brand te hebben aangestoken. Hij is direct aangehouden.

Rond half twee kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. Gemeente en de Stichting Salvage zorgen voor opvang van de getroffen bewoners. De politie zal in de loop van de week forensisch onderzoek doen, wat niet direct na de brand kan in verband met de warmte.

IMG_1817 IMG_1821 IMG_1873 IMG_1868